Hautausavustus paketti

280,00

Hautausavustus paketti sisältää valkoisen perusarkun, puuvillapaidan ja sukat, yhden kuljetuksen Lahden ja Hollolan alueella ja tarvittaessa uurnan.
Kuljetus Levon kappelilta Levon krematorioon on maksuton. Kuljetuksen hinta 140€ lisätään paketin hintaan.
Kuljetusten hinnat lisätään tilaukseenne antaessanne tiedot vainajan nykyisestä olinpaikasta, siunauspaikasta ja mahdollisesta tuhkauksesta.

Hautausavustus paketti maksetaan sosiaalitoimen maksusitoomuksella.
Maksusitoomus tulee lähettää sähköpostitse info@webhautauspalvelu.fi tai sovimme sosiaalitoimen kanssa puhelimitse maksusta.

Tilaus tulee voimaan meidän saatuamme maksusitoumuksen.

HUOM! Maksusitoomuksen maksimi summa on Lahdessa 420€.

Ei voi yhdistää muihin tuotteisiin. Normaali hinta tuotteilla on 498€

Neuvoja ja toimeentulotukihakemus hautauskuluihin https://www.phhyky.fi/assets/files/2019/04/Ttthakemus-hautauskuluihin-ja-ohje.pdf

Kuvaus

Hautausavustus paketti sisältää valkoisen perusarkun, puuvillapaidan ja sukat, yhden kuljetuksen Lahden ja Hollolan alueella ja tarvittaessa uurnan. Kuljetus Levon kappelilta Levon krematorioon on maksuton. Kuljetuksen hinta 140€ lisätään paketin hintaan. Kuljetusten hinnat lisätään tilaukseenne antaessanne tiedot vainajan nykyisestä olinpaikasta, siunauspaikasta ja mahdollisesta tuhkauksesta. Hautausavustus paketti maksetaan sosiaalitoimen maksusitoomuksella. Maksusitoomus tulee lähettää sähköpostitse info@webhautauspalvelu.fi tai sovimme sosiaalitoimen kanssa puhelimitse maksusta. Tilaus tulee voimaan meidän saatuamme maksusitoumuksen. HUOM! Maksusitoomuksen maksimi summa on Lahdessa 420€. Ei voi yhdistää muihin tuotteisiin. Normaali hinta tuotteilla on 498€ Neuvoja ja toimeentulotukihakemus hautauskuluihin https://www.phhyky.fi/assets/files/2019/04/Ttthakemus-hautauskuluihin-ja-ohje.pdf  
0 tuotetta - 0,00